Gårdagen

Godmorgon!

Som ni såg så tillbringade jag och Axel ett par timmar i stallet på förmiddagen i går. Vi gick runt den nya hagen och kollade staketet så det var helt, vi fick sätta upp några nya stolp på ett ställe och skruva i två nya isolatorer på ett annat, men annars såg det bra ut. Vi flyttade även över aggregatet så vi kunde få ström på staketet, Karin fixade vattnet och sen så hämtade jag och Axel och en till tjej hästarna och släppte ut dem i den nya hagen!

Kaprifol och Pondus drog en repa i nya hagen, sen undersökte de vattentunnorna och sedan stack alla tre i väg i galopp utom synhåll! Endast Pondus hade gått i den hagen tidigare och gissningsvis skulle han visa tjejerna runt lite, längst bort i hagen kan de även se ett par hästar i en annan hage så de skulle säkert dit för att kika också.

20140809-1

Efter stallet åkte jag och Axel till Mediamarkt och kom därifrån fattigare på pengar men rikare på en DISKMASKIN!! Jag var ju helt säker på att det redan fanns en diskmaskin i vår lägenhet, men antingen har jag drömt det eller så tog den tidigare hyresgästen med sig sin helt enkelt. Jag och Axel har funderat lite på detta och kom fram till att vi gärna ville ha en diskmaskin, och nu har vi en! Vi kom dessutom över en mycket tyst, användarvänlig, och bra modell av märket Bosch, till ett mycket trevligt pris di vi köpte sista exemplaret. När vi körde den i gårkväll läckte det dock vatten ur luckan, men gissningsvis hittade vi problemet när det satt en skruv i vägen så att man inte kunde stänga luckan helt.. Detta är nu åtgärdat och jag ska snart dra igång maskinen med gårdagens disk!

diskmaskin

Vi hade Petter över på ölkväll igår kväll också, och vi provade flera sorters öl och hade det riktigt trevligt! 🙂

ölprovning

2 tankar på “Gårdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.