Vid gott mod

Idag har jag inte gjort många knop inte! Men jag var förbi stallet en sväng i alla fall och hälsade på Kaprifol och hennes polare. De hade klarat natten fint i nya hagen och hade inget att klaga på. Eftersom gräset är väldigt högt i hagen syns det väldigt tydligt var de har varit nånstans och de hade verkligen varit precis överallt i hagen! Roligt att se att de rör på sig såpass mycket, så de inte bara står och sover eller äter hela dagarna!

IMG_8467

När jag körde förbi hagen på väg upp till stallet för att hämta lite mineraler till Kaprifol stod hästarna nära grinden men när jag kom tillbaka till hagen fem minuter senare var de allra längst bort i hagen och kikade på de andra hästarna en bit bort. De följde med mig tillbaka till grinden utan protester och Kaprifol fick sina mineraler samtidigt som jag borstade henne lite.


IMG_8465

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.