Stick i armen

Idag lyckades jag äntligen ta min femte påfyllnadsdos av TBE-vaccinet, jag var ju inne i Borås i fredags eftermiddag men då var det inte öppet. Jag tog lite sovmorgon idag och stannade kvar på jobbet till halv sex innan jag åkte in till Borås Centrum. Jag var på plats på mottagningen tio minuter innan drop-in-tiden startade och blev således först i kön och redan tre minuter över sex kunde jag gå ut till bilen igen, nu med ett stick i armen.

På vägen hem kliade jag lite på Kaprifol som stod och vilade mitt i hagen tillsammans med sina två kamrater Pondus och Nova och sedan åkte jag vidare hemåt där Axel precis börjat med kvällens middag.

bild

Och vet ni vad, trots att Axel använde alla tallrikar vi äger (nästan i alla fall) till förberedelserna för maten så blev köket snyggt på fem minuter efter att middagen blivit uppäten. För vi har ju en diskmaskin! Helt otroligt att en sådan liten grej kan förenkla kvällen! Så i stället för att tillbringa den närmaste halvtimmen med att diska kunde jag och Axel lägga oss i soffan och titta på första avsnittet i nya serien Outlander. Den är baserad på en serie böcker skrivna av Diana Gabaldon som jag läste när jag var yngre och om serien är lika bra som böckerna så har vi nåt spännande att följa i höst!

Första avsnittet var helt OK, lite småseg i början kanske men den kom igång mot slutet och bäddar för en spännande fortsättning! Kul, det var länge sen jag hade en serie att följa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.