Nedräkning

Till helgen kommer jag börja greja med Kaprifol igen! Då har hon vilat helt och hållet i fem veckor och eftersom jag mest kommer promenera och hantera henne den första tiden så känns det ganska lagom att sätta igång nu. Kaprifol har ju inte ens varit inne i det nya stallet ännu, så jag kan tänka att jag kommer att börja med att bara gå upp dit med henne, ge henne lite mineraler och borsta henne och sen går vi tillbaka till hagen. Jag hoppas att hon fortfarande är lika självständig som hon var innan betet, så hon inte kommer ha några problem med att gå ifrån sin flock. Men det lär jag märka!

Sen kommer vi ta några promenader i omgivningarna och lära oss hitta lite och sen kommer jag tömköra och longera henne på vår lilla ridvolt i skogen. Kanske sitter jag även upp på henne nån gång, men i övrigt väntar jag med ”ridningen” tills Alice är tillbaka i början av september. Blir nog ganska lagom.

bild

Bild från vår kvällspromenad i går; Kåsjön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.