Besiktning

Tidigt i morse åkte jag och Axel till Partille och bilbesiktningen. Lite smått nervöst får jag erkänna då jag hade lite på känn att bilen inte skulle komma ut hel och felfri på andra sidan. Men jag hade faktiskt fel. Den enda de hade att anmärka på inne i besiktningshallen var att högra framljuslampan var aningens lågt riktat och de rekommenderade att vi skulle byta spindelleden på höger fram, annars skulle vi säkert få en anmärkning på den nästa år. Förra året bytte vi ju den vänstra spindelleden, så det är ju inte så konstigt att även den andra behöver bytas inom en viss framtid. Besiktningskillen sa även att bromsbeläggen i bak började bli lite tunna, men det visste vi redan och vi har ju nya liggandes i bagaget sedan en tid tillbaka. Där gör de ju inte direkt nån nytta, men ja, vi har dem i alla fall!

Så det var ju trevligt måste jag säga, då kan jag köra till jobbet ett par gånger till!

Nu ska jag äta upp resten av min lunch och fortsätta jobba. Eller jobba, nu i eftermiddag ska jag leka med sand och vatten, kan det bli roligare!?

Efter jobbet blir det också full rulle. Först ska jag hjälpa Saga med lite hoppning, Linda kommer också! Sen ska jag till ”mitt” stall och hjälpa till med årets högtryckstvätt av stallet.

IMG_8374

 

2 tankar på “Besiktning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.