Höstmys

Det är inte mycket som slår en varm dusch och krypa ner i soffan under en filt tillsammans med en kopp varm choklad efter att ha blivit ordentligt blöt och lite kall efter ett besök i stallet. Snart blir det dessutom räksoppa till middag, Axel har gjort en fond på kräft-och-räkskalen från helgens kräftskiva så det ska nog bli riktigt mumsigt!

Jag och en tjej till bytte hage på hästarna i dag och hej och hå vad himlen öppnade sig! Det tog inte många minutrar att leda hästarna en liten bit längs grusvägen och släppa dem i den nya hagen men det räckte för att regnet skulle leta sig in under kläderna. Hästarna blev glada över lite mer mat och tyckte det var skoj med ännu en ny hage. Det är min vattenvecka denna veckan så när hästarna var i hagen åkte jag upp till stallet och fyllde vattendunkarna och ställde vid hagen så jag har att fylla på med senare i veckan. De dricker inte speciellt mycket nu, men nåt ska det väl gå åt!

bildDetta är helt klart den finaste sommarhagen, den ligger också ännu närmare stallet än de andra hagarna. Här ska de förhoppningsvis kunna gå tills Alice kommer om nitton dagar, då börjar vi om i den första sommarhagen, ”Huset-hagen”, som Kaprifol gick i de allra första dagarna när hon kom. Där har det växt riktigt fint med gräs nu! Efter det kommer troligtvis hästarna flytta upp till vinterhagarna uppe vid stallet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.