Makeover – Kaprifol

Jag hade Linda som hjälp i stallet idag och vi hade som plan att styla till Kaprifol lite för skojs skull! Så vi hämtade in henne från hagen, lite tveksamt men upp kom vi i alla fall. Vi borstade, ryktade en massor, borstade igenom svansen med glanssprej, knoppade manen och lindade benen med vita benlindor. Hon höll sig hyfsat lugn inne i stallet men blev ganska otålig på oss till sist, men över lag skötte hon sig bra där inne. När jag skulle träns blev det dock lite halvt kaos och det höll i sig lite när vi kom ut och skulle ta lite fina bilder. Hon var väldigt på tå, kunde inte stå stilla, skrek efter sina kompisar som skrek efter henne och höll på, så det var svårt att få fina bilder. Hon är fortfarande ganska brunstig så jag hoppas att detta ensamhets-komplexet beror på det eftersom hon inte har haft några som helst problem med det tidigare.

Fin blev hon i alla fall, hon såg ut som en riktig dressyrhäst! Fast hon var inte så ful innan heller. Det är tacksamt att ha häst i ordentlig gräshage, hon blir ju aldrig smutsig!

De två första bilderna är innan ”stylingen”:

4 tankar på “Makeover – Kaprifol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.