Longering

Kaprifol och Pondus var ensamma i hagen när jag kom för att hämta in min lilla buse idag, så jag fick ta med mig Pondus upp till stallet och ställa honom i en hage där uppe. Det var ju uppskattat av Kaprifol och hon höll sig lugn och fin i stallet trots att Pondus sprang som en dåre i hagen och gnäggade efter henne och Nova. Kaprifol brydde sig inte så mycket om honom faktiskt, vilket var skönt, kanske håller brunsten på att gå över äntligen..

Jag tog med mig Kaprifol ner till Gläntan där vi gick runt lite och repeterade start, stop och trav vilket gick alldeles utmärkt sålänge jag gick bredvid henne. Det är inte alls lika enkelt när jag vill ha henne på en stor volt runtomkring mig, men det gick ändå rätt OK idag. Hon var lite ouppmärksam stundtals och lyssnade efter Pondus (som vi kunde höra ibland) och dessutom fanns det livsfarliga vattenpölar lite här och var, som dock blev mindre farliga under träningens gång.

I slutet tränade jag lite inkallning också när hon var längst ut på longerlinan och det lyssnade hon fint på. Därefter gick vi tillbaka upp till stallet igen och där inne fick hon lite betfor tillsammans med mineralerna. Tidigare har jag bara gett henne mineraler i en hink, men de senaste gångerna har hon inte velat ha mineralerna alls. Därför får det nu bli en näve betfor också så slinker mineralerna ner lite lättare.

20140824

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.