Hopp-onsdag

Även idag har jag varit i gamla stallet och ridit Imagine, om ni undrar varför jag gör det så ofta just nu är för att jag har lite ”boot-camp” med henne just nu för att hjälpa Saga lite extra på vägen. Det är ingen lätt ponny, även om det ibland känns så för mig av den enkla anledningen att hon passar mig som handen i handsken och hon verkar trivas väldigt bra med min typ av ridning. Jag ska fortsätta rida henne lite extra fram till helgen, och sen ska jag försöka hjälpa Saga att få samma känsla som jag får när jag sitter i sadeln. Kan vara lättare sagt än gjort, men vi ska väl göra ett försök i alla fall! Passar bra nu när Alice fortfarande är på vift och Kaprifol ännu är i startgroparna!

Idag hoppade jag Imagine lite igen. Jag och Linda byggde upp en liten bana med fyra hinder och jag hoppade alla hinder enskilt innan jag hoppade två olika banor. Det gick jättebra och Imagine hoppade toppenfint! Vi hade lite problem med avståndsbedömningen i början, skyller på min ringrostighet, men det blev bättre mot slutet när jag lättare fick igenom mina halvhalter och när jag återfick lite känsla för det hela.

Så roligt att få lite rutin på hoppningen igen, bra träning för både mig och ponnyn! Nån gång ska jag ju hoppa in Kaprifol, så det gäller att ta vara på all hoppning som jag kan fram tills dess.

Lite bilder också då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.