Filmsnutt

Linda filmade sista varvet i går när jag hoppade med Imagine, det är alltid roligt att kunna se hur det ser ut ”på riktigt” och inte bara på kort. Foton är ju trots allt endast ögonblicksbilder, medan en film visar helheten på ett annat sätt. Vi hoppade en kort-kort bana på bara fyra hinder varav två hinder var en kombination med två galoppsprång i mellan.

Filmen kan ni se om ni klickar HÄR. Jag rekommenderar att ni stänger av ljudet då det bara blåser en massa.

Detta var nog den bästa rundan som vi red igår. Banan är ju inte speciellt lång men Imagine har heller inte så mycket hoppning i kroppen så det passade henne bra med flera rundor på kortare banor i stället för en längre. Hon byter galopp fint över tredje hindret, vi kommer dock lite nära sista hindret men hon hoppade det fint ändå. Sen hade jag ju kunnat sitta lite bättre också, hamnar lite i framvikt över hoppen, men skyller på att ponnyn är så liten 😉

IMG_8643

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.