Saknad

Idag är det fyrtiotvå dagar sedan Alice åkte till Tjörn för lite semester, och det känns som en hel evighet. Det har hänt så himla mycket sedan dess, med byte av stall som den största händelsen såklart. Nu kan jag i alla fall se slutet på tunneln! På tisdag, om sex dagar, åker jag och hälsar på henne igen! Hon ska nämligen avmaskas innan hon får komma till det nya stallet och efter det är det bara ytterligare fem dagar kvar innan jag får hämta hem min pärla. Elva dagar sammanlagt alltså, sen får jag se om hon och Kaprifol fortfarande är vänner.

Innan hon kommer hem ska jag hyra transport inför hemfärden och jag ska även ringa och boka in hovslagaren så han kommer så snart han kan efter att Alice har anlänt. Då ska skorna på och sen ska vi ta och banta bort den där tjocka magen som hon fått över sommaren, samt lära oss alla de nya ridvägarna vid det nya stallet!

Min fina.

IMG_7439IMG_2747

IMG_0039IMG_3938

DSC0038920131226B

IMG_0092IMG_7007

Första tävlingenIMG_6242

IMG_6132IMG_6144

IMG_5415IMG_5410

801Alice 1år

2 tankar på “Saknad

  1. Hon är så fin Alice! Lucas vill absolut boka in en ridtur när hon kommer hem. Vi tittade på GPSpecialen idag och när jag förklarade att ekipaget skrittade tittade han på mig och sade; ”Det gör jag med Alice med när du håller i mamma”. ;P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.