Fix och tömkörning

Innan jag hämtade in Kaprifol från hagen idag skruvade jag upp boxskyltarna i stallet! Nu är ju boxarna både skurade och målade så det fanns inget som hindrade. Jag valde (efter tips från Linda) att sätta skyltarna ovanför boxarna och jag tycker att det blev riktigt fint! Anledningen till detta är att boxdörrarna ju har täckeshängare som sitter lite i vägen, dessutom sitter de ju lite mer skyddade där uppe.

20140828-2

20140828-4

Alices box – bara Alice som fattas!

20140828-3

20140828-1Kaprifols box

Kaprifol fick på sig både träns och tömkörningsgjord idag och det gick ganska bra. Jag ledde ner henne till Gläntan där jag tömkörde henne lite runt på själva Gläntan samt på de skogsstigar som går lite kors och tvärs i skogen där. Det gick både bra och dåligt. Hon gick fram väldigt bra, men drog sig gärna åt hemåt-hållet så när vi skulle svänga bort från det hållet trasslade hon lite så jag fick leda henne lite i rätt riktning. Hon var lite stissigare idag också, hon vilade ju igår och så hörde vi båda två när Pondus skrek efter henne (Nova var också ute på vift) så det var lite störande. Men det går väl över när Alice kommer hoppas jag, då kommer ju Alice och Kaprifol få en egen hage så då blir förhoppningsvis Pondus lite ”avgiftad” från Kaprifol (och tvärt om).

20140828-5

I morgon upprepar vi det hela och hoppas att det går lite bättre!

20140828-6

2 tankar på “Fix och tömkörning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.