Hos Kaprifol

Idag är en lugn dag för Kaprifol, jag och Axel har precis varit där och pysslat lite med henne. Vi tog med henne upp till stallet och borstade lite, kratsade hovarna och sedan fick hon äta lite gräs utanför stallet innan vi gick tillbaka till hagen igen. Jag hade lika gärna bara kunnat titta till henne i hagen, men jag vill gärna att hon får komma upp till stallet ibland också när det inte är ”jobb” på gång. Så idag fick hon bara mysa lite och hade inga krav på sig.

Vi mätte henne också där hon stod i stallgången och måttstocken visade på 166-167 centimeter i mankhöjd, 1-2 centimeter högre än innan sommaren alltså! Jag har ofta sagt att 167cm är en bra höjd på en häst, så jag får hålla tummarna att hon slutar växa nu =)

Nu ska vi strax hem till Petter och Sanna och äta lite mat! Men först blir det ytterligare nån timme framför tvn och VM i Fälttävlan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.