Lördag i stallet

När ni läser det här har jag och Axel redan åkt till stallet. Vi har nämligen fix-dag i stallet idag och ska bland annat slå i lite stolp till hönät i hagarna, grusa gårdsplanen och gå med röjsågen. Det blir även grillad korv med bröd och lite fika såklart. Dessutom kommer det två nya hästar till stallet (som nu blir fullt) så det blir full rulle kan jag tänka. Skoj!

IMG_8273

Innan fixar-dagen drag igång ska jag och Axel gå upp till ridhuset och löshoppa Kaprifol. Ska bli roligt att se hur det går nu när hon kommit igång lite bättre jämfört med förra gången. Jag tror att hon blir glad i alla fall, de två senaste dagarna har hon ju fått ta det lugnt och hon har varit väldigt kelig och uppmärksamhetskrävande när jag varit i hagen och hämtat Alice eller bara kliat lite på dem. I går speciellt, då stod hon tillochmed kvar hos mig vid grinden och ville kramas medan både Alice och Imagine gick längst bort i hagen för att äta. Myshäst =)

IMG_8573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.