New in

Den senaste tiden har jag haft ögonen öppna efter ett reflexridtäcke till Kaprifol. Den mörka årstiden närmar sig snabbt och eftersom jag oftast har med båda hästarna på en uteritt räcker det inte riktigt med ett. I dagarna har Hööks rea på reflexgrejer så jag hade nästan bestämt mig för att åka dit och titta när jag hittade ett passande reflextäcke på hästnets begagnatmarknad till ett mycket bra pris. Det fanns dessutom i Lerum så jag bestämde tid med säljaren och har varit där idag efter jobbet. Det var väldigt fint, helt nytt och med lite fleecefoder så det var ett riktigt kap måste jag säga.

20140926-3

Det var tydligen för litet för säljarens häst men jag är ganska säker på att det ska passa Kaprifols rumpa. Det gör dessutom inte så mycket om det är lite för litet/lite för stort, huvudsaken är ju att vi syns i höstens och vinterns mörker. Får prova det nästa gång jag ska rida. =)

20140926-4

 

När jag ändå var i Lerum passade jag på att gå in på Ica där. Nu när vi bytt kommun jag och Axel, har vi fått en massa erbjudanden, kuponger och annat från olika företag i Partilles kommun och från Ica Kvantum i Lerum fick vi en gratis Orkidé!

20140926-1Jag har aldrig haft en Orkidé faktiskt. De är väldigt vackra men kan vara lite svåra att hålla liv i har jag hört. Jag ska göra mitt bästa för att lyckas med denna, men i värsta fall har vi en till gratis Orkidé att hämta ut 😉 Vi fick ju var sin, jag och Axel, men hämtade bara ut min idag.

Ni kanske har tips där ute? Finns det några Do´s and Don´ts när det kommer till dessa blommor? =D

2 tankar på “New in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.