Löshoppningen

Jag och Axel gick ju upp till ridhuset i går förmiddags för lite löshoppning. Det började bra, både Alice och Kaprifol tyckte det var skoj och sprang självmant runt ett par varv (åt båda hållen..) och hoppade små kryss och även en liten oxer. Sen tyckte jag dock att det räckte för Alices del och då tyckte inte alls Kaprifol att det var lika roligt längre, när hon skulle springa själv. När jag släppte henne i löshoppnings-gången gick det inte fortare än trav, och det gick ju visserligen att hoppa i den gångarten också men jag valde att sluta efter ett par gånger i samma stil, för jag vill ju att hon ska tycka att det är roligt.

Det var roligt att se Alices hoppglädje igen i alla fall =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.