Söndagsritt

Jag hade en himla trevlig dag i stallet även igår! Jag red nämligen ut en sväng i skogen på Alice tillsammans med fem andra i stallet.

20140928-1

Camilla (stallägaren) red Pondus och hade sin fyraåriga son framför sig, Karin red Moonshine och Michaela och Sara satt i vagnen bakom Mr Niceguy.

20140928-2

Finns lite att växa i hjälmen där va? =)

Jag blev visad runt ytterligare en härlig runda, fem kilometer lång och delar av den såg ut så här:

20140928-5

Bilden ovanför är från en travbana med jättefint underlag, man får dock akta sig om det kommer en travhäst i full fräs men det såg vi ingen i dag i alla fall. Travbanan är kuperad och relativt oval och den är hela två kilometer lång! Mina hästar kommer få en kondition som de aldrig haft förr 😉

Denna gången höll vi oss dock till skritt och Camillas son satt framför henne på Pondus nästan hela vägen! Sista biten åkte han dock med i vagnen.

Alice kändes pigg och fräsch men blev rätt svettig i sin tjocka päls. Vi hade bra fart på skritten så hon fick bra med motion. Efter ridturen fick hon lite betfor med mineraler och sedan traskade vi ner till hagen där Kaprifol och Imagine väntade. Alice var väldigt nöjd med att få komma ut i hagen igen och hon rullade sig länge och väl på båda sidorna innan hon ruskade på sig och traskade bort i hagen för att äta lite gräs.

20140928-4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.