Födelsedagskalas

I förra veckan fyllde mitt äldsta syskonbarn hela tre år och i går var jag och Axel där och firade lite samt åt tårta! Även pappa, Regina och Håkan (barnets farfar) var där och vi hade riktigt roligt! Jag vet inte vem som hade roligast med Lucas nya leksaker, vi eller han!

Vi började i alla fall med lite presentöppning och innan vi började fika byggde vi ihop de nya dublofigurerna. Till fikat blev det först lite frallor med goda pålägg och sedan kom tårtan in på bordet. Hela kalaset gick i Bilar-tema, och så även tårtan såklart! Efter tårtan öppnade vi Lucas största present, nämligen ett domino-spel (typ). Det stod på förpackningen att det var ”från 3 år och uppåt” så varför skulle inte vi vara med lixom? Det tog faktiskt ett tag innan vi fattade hur allt funkade, men snart hade vi en lååång serie med dominoliknande pjäser som gick över broar och uppför vippbrädor. Hihi, riktigt roligt var det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.