Titta va mysigt!

Mamma är på besök i Göteborg i helgen så idag mötte hon, Susanne, Lucas och Oliver upp mig i stallet efter jobbet. Vi gjorde iordning Alice för en tur med vagnen och båda pojkarna fick plats i vagnen med mig! Alice gick så fint så med dyrbar last där bak. Efter turen fick Alice komma ut i hagen igen och sen fick jag hjälp med mockning och foderfix, så det gick väldigt snabbt idag! Kaprifol fick vila idag, nästa gång får hon kanske hänga med ”på släp” bakom vagnen eller så. Kanske hon skulle gilla? Vem vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.