Mitt i veckan

Eller ja, mitten av arbetsveckan i alla fall!

Idag blir det en full jobbdag som vanligt och sen åker jag och plockar upp Linda vid busstationen i Landvetter och så åker vi till stallet ihop. Båda hästarna ska ridas ut tror jag, och jag hoppas att vi kan komma iväg relativt snabbt så vi hinner rida en sväng innan det är kolsvart ute. Nu är det ju ingen häst som bryr sig om mörkret direkt, men det är ju roligare att rida när man ser var man är på väg!

20140921-3

Får se hur pigga hästarna är idag, de har båda haft ett litet break från att motioneras med ryttare på ryggen i nästan en hel vecka. I stället har det blivit körning, tömkörning och promenad så kanske är de extra pigga och glada av att få komma ut i skogen och galoppera lite igen. Återstår att se =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.