Pigg filur

Jag och Linda gjorde i ordning hästarna ganska snabbt idag för att hinna en bit på vår uteritt innan mörkret föll helt. Vi fick sällskap av Nova också, och vi satte kurs mot travbanan. Det var ett tag sen jag var där sist, men den var lika fin som alltid!

Så fort vi kommit dit satte vi hästarna i trav och Kaprifol var pigg och framåt! Alice travade först, sen jag och sist Nova. Kaprifol tyckte att det var lite extra spännande när Nova sprang bakom, hon kastade lite med huvudet och skuttade ett par gånger och sen helt utan större förvarning gjorde hon ett ganska så ordentligt bocksprång i samband med att Nova slog i en sten som ”small” till. Jag åkte fram lite i bocksprånget men hade inga större bekymmer med att sitta kvar, direkt efter bocksprånget saktade dessutom Kaprifol av till skritt.

Vi skrittade ett tag efter det och när det var dags att trava igen fick Nova gå först, sen jag och sist Alice. Det gick mycket bättre då, Kaprifol var lite mer avslappnad då och vi kunde trava på ganska så lång bit. Sen blev det dock mörkt ganska så snabbt så vi skrittade resten av biten hem.

Även Alice var pigg idag och gick på i friskt tempo med Linda =)

20140612-3

2 tankar på “Pigg filur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.