Helgens planer

Idag är det ju fredag så det är hög tid att planera helgen! Jag har inga stora grejer planerade den här helgen, så det blir en hel del tid i stallet kan jag tro!

I kväll har jag insläpp i stallet, så det blir kanske inte så mycket fredagsmys idag men jag ska väl vara hemma till halv nio eller så! Kaprifol vilar och Alice ska eventuellt gå en liten kortare skrittur. Hon har gått fem dagar i rad nu och ska gå både lördag och söndag så det passar bra med en vilodag/lugn dag för henne. I övrigt ska jag borsta hästarna ordentligt, passa på att städa i mitt skåp i sadelkammaren, putsa lite läder och så har jag även städ-vecka i stallet så jag ska röja lite extra i foderkammaren och sånt där. Alltid smidigt att passa på när man ändå ska vara lite extra sent kvar i stallet.

20140520-1

I morgon lördag hade jag hoppats på att få plats på tömkörningslektion med Kaprifol, men jag blev reserv igen så det ser mörkt ut. Jag tänkte nog ändå tömköra henne lite i gläntan eller i någon hage vid stallet och Alice ska ridas eller köras en runda! På söndag kommer Linda igen och då sticker vi upp till ridhuset med båda hästarna och tar fram lite bommar! Blir skoj! Får ta och testa den nya kameran lite mer då också. =)

1 tanke på “Helgens planer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.