Upp i ottan

Väckarklockan ringde 05.15 idag och knappa tjugo minutrar senare satt både jag och Axel i bilen. Anledningen till detta är att Axel ska ut och resa igen, med jobbet, så jag körde honom till flygplatsen. Malå är destinationen denna gången och han är tillbaka i morgon kväll.

Nu är jag på jobbet i alla fall och ska ta och vakna till lite med en kopp te och lite mail innan jag går ner till labbet och drar igång med dagens provningar. Idag ska jag leka med sand och vatten! Hihi.

Efter jobbet blir det såklart stallet och jag har planer på att gå upp till ridhuset och tömköra Kaprifol lite och även Alice ska få lite motion.

IMG_0927

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.