Hoppning

Både Linda och Axel var med till stallet idag, den ena som beridare och den andra som fotograf! Vi gjorde i ordning hästarna direkt och skrittade sedan upp till ridhuset där vi plockade fram lite hinder. Vi byggde fram ett räcke på ena långsidan och på medellinjen ställde vi upp den klassiska 5.5:an; travbom 2.5m framför ett kryss och därefter 5.5m fram till ett till hinder. Vi tyckte att det var en bra introduktion för Kaprifol där hon fick hoppa två hinder i följd för första gången, samt att andra hindret blir enkelt att hoppa i galopp.

Hoppningen gick jättebra, vi hoppade både med Alice och Linda som draghjälp men vi hoppade också ett par gånger själva och även det gick bra. Vi är ju inte redo för speciellt mycket hoppning än, men lite grand så här är ju bara skoj! Känns bra att vi ska få ett par tränar-ögon på oss om en och en halv vecka, det behövs! Jag känner mig som en nybörjare på Kaprifol efter att ha ridit snälla Alice i alla år, lite skillnad på häst och framför allt rörelsemönstret! Men det är bara att träna på.

Lite bilder fick ni där uppe, film kommer så småningom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.