Sommartiiid!

Söndag, sovmorgon och sommartid, kan man få en bättre start? Jag minns inte ens när jag hade en ordentlig sovmorgon senast så det kändes riktigt, riktigt härligt att kunna ligga kvar i sängen när klockan bara tickade vidare. Inga måsten eller tider att passa idag. Skönt!

När vi ändå var i området igår, åkte vi faktiskt förbi vår gård också och pratade lite flyttdetaljer med säljarna. Vi vill ju gärna ta över deras gräsklippare och lite andra grejer till exempel, så vi pratade lite om det och annat. Vädret var helt fantastiskt och det hade ploppat upp små krokusar, snödroppar och tulpaner i rabatterna runt huset. Så himla fint! Det ska bli jätteroligt och spännande att se hur trädgården ser ut när saker och ting kommer upp och när träden och buskarna blir gröna igen.

Nu alldeles strax ska jag åka ut till stallet, det ska vara uppehåll nu några timmar mitt på dagen så tänkte passa på att pyssla lite med hästarna. Jag ska även rida lite på Kaprifol och jag tänkte även prova den dressyrsadeln som jag har fått låna hem av min brors tjej, den är till salu nämligen. Med lite tur passar den både Kaprifols rygg och min rumpa =)

IMG_4034

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.