Skor och isolering

Man blir ju alltid lite nojig när man ska åka iväg med hästen på roligheter så innan vi började greja med isoleringen gick jag ut i hagen och kollade över Kaprifol; inga sår, fyra hela ben, alla skor kvar och sånt. Och allt var OK så jag och Axel kopplade på släpet och började fylla det med isolering. Då fick ju såklart båda hästarna fnatt och började springa och busa i hagen och drog några ordentliga repor över stock och sten. När släpet var fullt med isolering gick jag således ut i hagen igen för att kolla över Kaprifol igen innan vi åkte till tippen, och då har ju hästj*veln dragit av sig en framsko. Jag hittade den nästan direkt och började leta hovslagare både via telefon och sms. Lyckligtvis fick jag tag på en ganska snart och hon kunde komma nästan direkt, snacka om lättnad!

IMG_6232 Eftersom tippen stänger vid lunch redan fick Axel åka själv och slänga isoleringen medan jag tog emot hovslagaren som rättade till skon och slog på den igen. Jag har ju lärt mig att slå på tappskor en gång i tiden så jag borde ha lite söm hemma så att jag kan göra det själv om det skulle knipa. Det är ju löjligt att behöva ställa in en träning eller liknande bara för att hästen har tappat en sko samma dag.. Men idag löste det sig ju på bästa sätt så nu hoppas jag att inget annat dyker upp så vi kan åka till terrängbanan ikväll!IMG_6233

Rent och snyggt på ett ställe i hela ladan! Det ser lite komiskt ut med trappan upp till loftet, men ni behöver inte oroa er, vi har med i planen att en ny trappa ska byggas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.