Terränghoppning!

Vi kom iväg till Hajarnas terrängbana och tur var väl det för OJ vad roligt vi har haft! Linda med Blondie och en tjej till med sin häst var med oss och vi har hoppat enkla stockar, andra stockar, upphopp, dike, däckhinder, hinder efter brant backe och så har vi ridit genom vattnet! Allt har gått jättebra och Kaprifol har varit hur duktig som helst! Alla hinder är såklart låga, men med tanke på hur lite vi faktiskt har hoppat så tyckte jag att det var alldeles lagom!

Det är svårt att tygla sin iver, det finns ju så mycket roligt att hoppa! Men lite lugnt får man ju ta det så här i början och jag tyckte att Kaprifol orkade riktigt bra och bjöd fint på hindren. Det får helt klart bli fler besök här och vi har ju faktiskt en träning inbokad för en tränare precis här om en månad och det känns riktigt bra att vi har sett hindren lite nu innan.

Massa bilder blev det såklart, här är ett gäng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.