Klippt!

Kaprifol är numera en delvis klippt häst! Jennie, en tjej som jag känner sedan vi var på ridläger tillsammans för en massa år sen, kom hit idag och hon hade med sig en supersmidig och tyst klippmaskin. Jag var väldigt skeptisk till det hela, dels med tanke på Kaprifols reaktion när jag klippte Alice förra året, dels för att Kaprifol inte alltid är speciellt duktig på att stå stilla under längre perioder.

Men hör och häpna. Hon kikade lite nyfiket på maskinen när den trycktes igång och såg ytterst lite skeptisk ut när Jennie klippte första remsan på halsen. Sen då? Kaprifol har aldrig stått så stilla så länge i hela sitt liv skulle jag vilja påstå. Hon njöt av att bli klippt!

IMG_7033

Det blev en variant av halvklippning; hon klipptes där hon svettas som mest: halsen, bringan och vid sadelgjorden och så sparade vi pälsen på ryggen och rumpan där de gärna fryser. Bra va? Snygg blev hon också tycker jag! Dåliga bilder dock, det var riktigt dassigt väder ute idag.

IMG_7037

Sen blev det täcke på, regn och blåst är ju ingen rolig kombination!

IMG_7040

Så nu kan jag köpa mig en egen klippmaskin till nästa år, för det här gick ju som en dans 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.