Minivila

Jag hann med hästarnas motion ganska bra i början av GHS-veckan, men sen efter i torsdags har jag inte hunnit eller orkat motionera dem (samt att Alice har tappat en sko) så jag planerade raskt in en liten minivila för de båda. Efter en titt i motions-schemat har båda hästarna gått riktigt bra både februari och i mars, samt relativt hårda pass här i mars så de var faktiskt värda lite vila. För Kaprifols del är det känns det också viktigt att hon får lite sammanhängade ordentlig vila ibland, det är ju svårt att ge henne enstaka vilodagar eftersom hon blir så satans pigg dagen efter vilan så här års. Det är två dagar kvar på GHS och de kommer få vila även idag, sen kommer jag antagligen göra något med dem i morgon eftermiddag, om jag inte är helt slut efter sista dagen på GHS!

Idag är det sista tävlingsdagen på GHS, jag jobbar 16-24 idag och ska in lite tidigare för en sista sväng på mässan samt se lite utav finalen i världscuphoppningen. Efter sista klassen (ca femtiden) ska alla hopphästar åka hem, och det lär ta ett par timmar, minst sagt. Eftersom jag slutar så sent, och börjar redan klockan 7.00 i morgon kommer jag sova hemma hos syster inne i Göteborg. Det blir lite mer sömn då!

Innan dess ska vi dock få lite jobb gjort i stallet också! Hästarna har precis fått frukost ute i hagen vid huset idag, det var väldigt uppskattat och Kaprifol struntade helt i maten och letade gräs i stället. Sötis =)

IMG_0784

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.