Shopping!

Idag blev det äntligen lite shopping på mässan för min del. Jag skippade faktiskt första delen av världscuphoppningen och passade på att gå genom mässan när det var nästan tomt på folk. Jag köpte träckprov till mässpris, inte så spännande kanske men snart är det ju dags att ta prov så kändes smart. Jag fick även med mig ett pannband till Kaprifol och ett BR-schabrak i samma färg som min snygga funktionärspiké!   

 Jag är supernöjd med detta och det blir roligt att testa när jag kommer hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.