Studshoppning

Rebecka hängde med mig och Kaprifol till paddocken idag och vi tog fram några studshinder till dagens hoppövning. Kaprifol har inte hoppat studs innan, så vi började fyra galoppbommar och sen la vi upp ett hinder i taget så hon fick känna att det var enkelt och roligt. Och det tyckte hon! Vi la upp alla fyra studsen till sist och vi studsade över dem okomplicerat åt båda hållen ett par gånger. Det gick lite snabbt ibland, men så var det ju ganska lågt också. Nästa gång vi ”studsar” kan vi nog göra dem lite högre så hon får tänka lite mera.

Kaprifol var lite trött även idag, men det var rätt skönt att få driva lite just i hoppmomentet. Hon var väldigt ridbar och trevlig idag och galoppen har verkligen förbättrats av alla uteritter, nu kan vi galoppera långsamt även inne i paddocken så nu ska vi nog snart orka jobba i galoppen också! Nu blir det skrittpromenad i morgon och sen på torsdag kväll ska vi på utflykt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.