Update: Släpet

Som ni kanske minns grejade vi med släpets bromsar för ett par dagar sedan. Vi kom dock fram till att vi inte lyckades lösa det själva inom en rimlig tidsram så i veckan har släpet varit inne på verkstan och fått nya bromsbackar som var helt utslitna. Så nu är släpet fit for fight igen och vi kan åka till tömkörningsträning hos Camilla och Rasmus i kväll!

Det ska bli kul att se Kaprifol bli tömkörd igen och det blir även lite extra spännande idag för jag kommer att behöva lasta henne själv på hemvägen. Axel håller ju på med sin jägarexamen och de har skjutövning varje torsdag, samma dag som vi har tömkörningsträningar på, och Rebecka ska äta middag med sitt jobb ikväll. Båda hinner hjälpa mig lasta hemma innan deras appointments börjar, (fast det räcker ju med en såklart) men ingen av dem är ledig när jag ska åka hem. Jag har ju tränat lite med Kaprifol och jag har kunnat lasta henne själv lite smått, så jag tror faktiskt att det kommer gå fint. När vi ska åka hem har jag ju heller ingen tid att passa, och hon är alltid mer lättlastad på vägen hem, så det ska bli roligt att börja träna lite mer på att lasta själv faktiskt. I värsta fall finns det ju såklart lite folk hos Camilla, men jag tror nog jag ska kunna fixa det själv. Det är på tiden om inte annat!

IMG_1334

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.