Fredag och heeelg!

Wiho nu är det helg! I dag kommer mamma samt Susanne med familj och hälsar på, de stannar tills i morgon så ikväll blir det grillning och trevligheter för hela slanten. I övrigt har vi massa saker ”planerade” för helgen, får se vad vi hinner med. Hela veckan har det dykt upp saker som ”ja men det gör vi i helgen”, ”det kan vi hinna i helgen, ”vi fixar det i helgen” så det kan bli spännande att se vad vi faktiskt kommer att göra i helgen! Saker som står på To-do-list är i alla fall:

*GALLER! Idag har äntligen gallren anlänt, bara fyra veckor efter utsatt leveransdatum, hoppas de passar! Vi ska även byta ett av fönstren till ligghallen då det blåst (!) sönder, lyckligtvis har vi ju ett extra så får hoppas att det går att byta hyffsat smidigt.

*Gå igenom sommarhagen och slå ner stolpen som krypit upp över vintern och göra en allmän hag-koll. Jag hoppas se tillräckligt med gräs så vi kan byta hage i början av veckan. Idag hämtade jag ut maskmedel till mina hästar så det är fixat också, träckprovet visade att varken Simon eller Queen behöver avmaskas och mina var på gränsen till att behöva avmaskas men jag väljer att göra det för att minska spridningen av mask till sommarhagarna.

*Fixa klart dörren till torkrummet med gångjärn och handtag. Vi provade den i dörrhålet i går och den passar!

*Putsa det murade inne i torkrummet.

*Måla i torkrummet.

*Få undan virket som ligger kvar framför husvagnen.

*Köra ett lass skräp till tippen, nu är alla inplastade höbalar slut så vore skönt att bli av med plasten också!

IMG_2235

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.