Planering

Redan på torsdag är det dags för nästa terrängträning, den här gången är det ingen Hippo Cup utan en ”vanlig” träning på numera hemmaklubbens terrängbana i Gäsene för fälttävlansryttaren Rebecka Tell. Jag har inte sett terrängbanan mer än nån glimt på bild, men jag har hört att den ska vara fin! Även på måndag har vi träning, så det gäller att planera lite så Kaprifol hinner vila lite mellan varven också. Just nu är min plan så här:

Tisdag: Dressyr i paddocken
Onsdag: Promenad eller jogg på lina i hagen (lite beroende på mängd energi)
Torsdag: Terrängträning Gäsene
Fredag: Skrittrunda som handhäst bredvid Alice
Lördag: Vila
Söndag: Tömkörning (här ska jag ta mig bort till paddocken, får se om jag lyckas 😛 )
Måndag: Terrängträning Gäsene

IMG_3012

När terrängträningarna ligger så här tätt får jag inte riktigt utrymme för konditionsträning ute i skogen, men å andra sidan blir ju terrängträningarna i sig konditionsbyggande. Efter terrängträningen på måndag har vi nästan två veckor till nästa Hippo Cup, så där ska jag se till att komma ut och rulla lite i både trav och galopp på grusvägarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.