Terrängbilder

Lite fler bilder från söndagens Hippo Cup! Utöver de hindren som banan innehåll, hoppade vi tre andra hinder. Det är stockarna på bild två, tre och fyra här nere, det var de första hindren vi hoppade som lite uppvärmning. Sen hoppade vi även smalhindret på bild sex, som inte heller ingick i bansträckningen.

Övriga bilder visar trippelbarren från en annan vinkel, trav uppför backen till stocken på toppen och hopp nerför banken!

Jag är väldigt glad över alla supefina bilder, Axel är duktig på att fota! Det var även två tjejer på plats som fotade alla ekipage, deras bilder finns att se på hastfotografer.weebly.com. De måste man ju dock betala för, och Axels bilder är ju minst lika bra (om inte bättre!).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.