Nyaste ridvägen

Jag och Alice var ute på en skogsrunda i går eftermiddag och jag red vår nyaste runda på ca 4 km. Jag vet inte exakt hur vägen går genom skogen eftersom det är en traktorväg som inte är utmärkt på kartan, men på ett ungefär ser rundan ut så här:

Skärmavbild 2016-05-27 kl. 18.05.20

Nästa gång får jag sätta på Runtastic-appen så jag kan rita den riktiga vägen 🙂 Alice var pigg och glad och traskade på fint. Vi skrittade nästan hela vägen och hade det lugnt och mysigt, bara hon och jag.

2 tankar på “Nyaste ridvägen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.