Hoppkurs!

För ett par veckor sedan anmälde jag mig och Kaprifol till en hoppkurs i höst, men trots att jag anmälde mig bara dagar efter att den kom ut hamnade jag som andra reserv. För ett par dagar sedan fick jag mail och erbjuds en ordinarie plats då några fallit bort, och jag tackade självklart ja! Så den 3-4:e september åker jag och Kaprifol till Grevagården Hästsportcentrum i Skövde och tillbringar två dagar fyllda med hoppning och ridning. Grevagården är en väldigt vacker och gigantisk anläggning med tre ridhus och fem utebanor, alla med fibersand och gräs som underlag.

Det är ankomst lördagen den 3:e och redan på förmiddagen är det första ridpasset. Därefter är det lunch och under eftermiddagen rider vi andra passet. Under kvällen är det middag och teori och personlig träningsplanering med Lotta Wahlborg som är tränaren under hela helgen. Natten spenderar jag på Ryttarhotellet som ligger ett par minuters promenad från gäststallet där Kaprifol får bo. Även under söndagen är det två träningspass med lunch i mellan innan det är dags att åka hem!

IMG_3540

Det ska bli väldigt roligt, spännande och antagligen lärorikt! Det är ju dessutom ett tag fram tills dess så jag tror att det blir toppen med en ”dressyrperiod” nu när vi börjat träna för Karolina igen, och lite senare i sommar lägger vi in lite mer hoppning i vardagen igen. Några besök till Gäseneryttarnas anläggning ska vi också planera in, får se när hoppveckorna drar igång igen så vi kan åka dit och hoppa lite ”riktiga hinder”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.