Bilproblem

Som ni kanske minns hade vi lite bilproblem första dagen på Irland, Axels föräldrars bil ville plötsligt inte starta när vi stannat till på vägen från flygplatsen. Detta var på lördagen och bilen fungerade utan problem både söndag och måndag, men när vi skulle åka iväg på tisdag förmiddag ville den återigen inte starta. Vi provade såklart samma trix som fick den att starta förra gången, men det ville sig inte alls. Många telefonsamtal ringdes och lite tips från olika mekaniker provades, men bilen ville inte starta. Problemet lokaliserades till troligtvis bränslepumpen, så alltså inte så mycket vi kunde göra där på plats. Till sist kom en bärgare/mekaniker ut och kikade på bilen och jag tror att det blev konstaterat där och då att det var bränslepumpen som var boven i dramat. Som ni förstår rann tiden iväg ganska bra och eftersom vi var nio personer och en fungerande bil fick vi kasta om våra planer lite. Jag och Axel åkte iväg i hyrbilen och handlade i en närliggande stad, och de övriga ”ungdomarna” gick en runda i Ballyhooly där vi bodde och såg sig omkring. Det hade jag och Axel gjort ett par dagar tidigare, det finns ett slott och lite gamla kyrkor bland annat.

Under kvällen drog vi fram grillen ur förrådet och grillade kött, åt god potatis, sallad och så hade vi en trevlig hemmakväll allihopa, så det blev inte så tokigt ändå. Hur det skulle gå med bilen, ja det fick vi inte veta förrän nästa dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.