Sista från Irland

Nu har jag ju plöjt igenom alla dagar från när vi var på Irland; lördagen var ju jag och Axel på galopptävlingarna i Galway och vi kom tillbaka till Dublin vid åttatiden på kvällen. Vi hade då ätit mat i Galway men mötte upp resten av resgänget på en pub nära där vi bodde och tog ett sista glas tillsammans. Tidigt på söndag morgon åkte vi till flygplatsen och skiljdes åt i tre olika sällskap: Jag, Axel, bröderna och Marsha tog flyget till Köpenhamn där vi tog vår bil sista biten; Britt och Simon tog ett annat flyg till Köpenhamn och åkte tåg till Göteborg; och Axels föräldrar samt hunden stannade kvar på Irland ett par dagar till och väntade på att deras bil skulle lagas. Den behövde ju en ny bränslepump som ni kanske minns, och på tisdagen var den redo att rulla hem mot Holland igen.

Jag tänkte jag avslutar den här resan med några av Britts bilder från Dingle, där vi träffade delfinen Fungie och upplevde en bit av Irlands vackra och spektakulära kustlandskap från havsytan. En häftig båttur helt klart, och som ni säkert förstår gör inte riktigt bilderna känslan rättvis, sånt här måste ju upplevas med vågorna, vinden i håret och diset i luften 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.