Kvällen innan ”tävling”

I morgon ska jag och Kaprifol åka på vår andra Pay&Jump tillsammans och vi låtsas ju att det är tävling på riktigt så därför ska Kaprifol och utrustningen fixas lite extra ikväll. Nu går hon ju ute dygnet runt så det är ju inte så stor idé att borsta henne extra noga idag, men jag tänker i alla fall tvätta svansen och rykta henne ordentligt. Kanske snygga till manen lite och se om hennes vita lilla strumpa/krona behövs tvättas.

Sadeln, sadelgjorden och tränset ska även smörjas och jag ska sätta på ett vitt schabrak på sadeln hade jag tänkt, samt packa i ordning vad vi ska ha med oss. Vädret ser toppen ut!

Det är bara åtta anmälda vad jag kan se, men om alla startar två gånger var är det ju ändå 16 starter så jag hoppas att det inte blir inställt. Startlistorna ska komma upp senare i kväll så får hålla lite utkik. Första start är inte förrän klockan elva, så trots att vi antagligen startar ganska snart behöver vi inte gå upp alltför tidigt. Eller ja, jag ska köra Axel till Lerum i natt vid fyratiden så tidigt blir det ju ändå, haha.

Kaprifol i dagsläget!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.