Vårens höjdpunkter?

Även om minusgraderna hänger sig kvar ett tag till, så kan jag inte låta bli att se fram emot våren och kika runt lite och se vilka roligheter det finns att åka iväg och delta på.

Jag blev glad när jag såg att Hippo Cup återkommer även i år och flera av delomgångarna är inte så långt från oss. Det var ju både lyckat och lite misslyckat när vi var med förra året, men jag är sugen att åka i år igen helt klart.

v 15 Ljuslingsbacken
v 17 Skogsborg, Götene
v 19 Mariestad
v 21 Häggum
Maj/juni Stora Bygd, Målsryd
en
Juli final Mariestad

IMG_3056

En annan rolig återkommande grej är hoppkurs på Grevagården! I september var ju jag och Kaprifol där och red fyra träningspass för Lotta Wahlborg på den superfina anläggningen utanför Skövde. Häromdagen kom vårens kurs upp på My Challenge och jag har faktiskt redan anmält mig, så den 22:e april åker vi dit igen!

IMG_6322

Sen ska vi såklart fortsätta träna dressyr också, och jag hoppas vi kommer iväg på ett par Pay&jumper också, och så har vi ju hoppveckorna på Gäseneryttarna att se fram emot! I  maj är det ett gäng hopptävlingar på anläggningen så då står deras fina tävlingshinder framme och eftersom jag är medlem i föreningen (och hrm, med i styrelsen från i år) får jag åka dit och hoppa när banan är öppen.

IMG_3499

En spännande vår att se fram emot, helt klart, på flera plan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.