Vårväder

Trots nån enstaka minusgrad har det varit fantastiskt väder idag med strålande sol, blå himmel och vindstilla! Jag och Rebecka träffades i stallet klockan 14.00 och gjorde i ordning Kaprifol, Zack och Simon för en skrittrunda i skogen.

img_5322

img_53423

Jag red Zack och hade Simon som handhäst, och Rebecka satt på Kaprifolen och vi red en runda som inte har nåt namn ännu. Men den går in i skogen bakom stallet och skogsvägen går över i en grusväg som är ny (den är inte ens riktigt klar än, den ska bli längre) som leder till den stora asfaltsvägen. Sen följer man asfaltsvägen i typ 200m innan man går in i skogen igen och följer en grusväg tills man kommer ut på våra gärden, och så är man tillbaka i stallet. Den är ca 4km lång ungefär och när grusvägen är klar kommer man kunna galoppera riktigt långt i svag uppförsbacke! Det är en bonde på andra sidan asfaltsvägen som gör en grusväg genom nyinköpt skog, för att binda ihop med en annan väg och för att komma åt sin skog med traktorn. Bra va!

16343866_10154803135665851_154836031_n

Efter denna skrittrunda fick Alice lite uppmärksamhet i form av borstning och så fick hon följa med mig och hämta posten, haha. När vi var uppe vid huset igen fick hon gå lös i trädgården och leta lite gräs medan jag krattade upp lite nedfallna grenar. Ganska nöjd tant om jag får säga vad jag tror!

img_5327

Resten av kvällen då? Jo ni, Axel ska med Rasmus ut på krogen (haha!) och jag ska hem till Rebecka och äta godis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.