Home sweet home

Ah vad skönt att landa i soffan efter den här veckan! Nog för att jag ska gå upp tidigt och åka till vanliga jobbet, men jag slutar ju inte 22.30 på kvällen i alla fall!

Dagen idag har varit toppen, så fort körbanan var byggd strax efter tio mötte jag upp Susanne. Vi kikade på delar av körningen, Lövstas sista hoppning, gick lite på mässan och så bänkade vi oss när det var dags för världscuphoppningen. Till sist blev det en spännande omhoppning trots lite väl många ekipage och det slutade på bästa sätt med svensk seger i form av Henrik von Eckermann! Inte lika roligt som vanligt dock, Camilla var ju inte med!! 

När klassen var slut gick Susanne hemåt och jag hjälpte till att rensa banan på hinder innan vi satte igång med att städa, packa och röja. Allra sist fick vi en tjusig Longines-keps och så slogs vi om alla blommor som inte skulle vidare till Billdals Ridklubb, och med tanke på mängden behövde vi inte slåss så hårt direkt, haha. Jag fick med mig en orkidé, två vita rosenkallor, två orangea okända blommor och en fluffig Hortensia. Roligt!

2 tankar på “Home sweet home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.