Sista dagen 

Då var sista dagen för Horse show kommen för det här året! Lite blandade känslor såklart för det är väldigt roligt, men samtidigt är jag lite mätt på det vid det här laget. Jag har sovit hos Susanne och Johan inatt för jag slutade ganska sent och börjar ganska tidigt idag, så jag sparade in lite restid där och kunde då sova lite extra! Skönt! Jag jobbar nu 7.45-10.30 och sen är jag ledig tills världscuppen är slut och allt ska rivas, plockas bort och skickas iväg från området. Susanne kommer hit över dagen så vi ska kika på tävlingarna tillsammans och kanske kika lite på mässan om vi hinner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.