Måndag

Så kom vintern till sist! Bättre sent än aldrig, eller hur är det nu man säger 😉 Det ser ut som att snön kommer att ligga kvar ett par dagar också faktiskt. Jag fick skotta en del i morse innan jag kunde komma iväg till jobbet och jag skulle gissa att det kommit ca två decimeter ungefär, kanske lite mindre. Det har blåst en hel del så det ligger nästan ingen snö på vissa ställen medan det är höga drivor på andra ställen.

17124336_10154425023429021_359597051_n

Bild från igår när Alice och Zack fick komma ut och röra på sig lite. Planen för hästarna i dag är vila för Zack och så tror jag att jag rider ut till gärdet med Alice och har med mig Kaprifol som handhäst. Om allt verkar bra så släpper jag henne sen ute på gärdet och låter henne busa lite i snön. Kanske tillochmed kan bli lite trött idag nu när snön ändå är relativt djup.

 

2 thoughts on “Måndag

  1. Konstigt det kan vara, vi har ingen snö här och har inte haft på hela vintern. Jag har faktiskt inte skottat en gång.

    • Ja det är lustigt det där, ni bor ju ändå några mil längre ”norrut” så man kunde ju tro att ni har mer snö. Men inte den här gången då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.