Torsdag

Ännu en torsdag är här, men inte vilken torsdag som helst för idag kommer Axel hem efter en vecka i Torontoooo! Han kommer dessutom rätt tidigt nu på förmiddagen så jag åker från jobbet när det närmar sig och plockar upp honom och sen får han släppa av mig på jobbet igen och åka hem, och så tar jag bussen hem i eftermiddag. Det går relativt smidigt att åka buss till och från jobbet faktiskt, så länge jag tar mig till och från Ljurhallakorset. Hemifrån skulle det ta alldeles för lång tid, men från Ljurhallakorset (7km hemifrån) går det buss direkt till Borås och med ett byte inne på resecentrum är jag på jobbet efter lite drygt en timme. Så i eftermiddag får Axel hämta mig i Ljurhalla också, men det tror jag han gärna gör 😉

img_1299

Idag är det för övrigt plusgrader och tö igen så nu verkar denna korta vinter vara slut, kanske kommer våren nu!

 

2 thoughts on “Torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s