Gemensam hemmahelg

Snart helg! Jag räknade precis ut att det är fem veckor sedan som jag och Axel hade en gemensam helg hemma utan resor, Göteborg Horse Show eller annat inbokat. Det ska bli väldigt skönt, och trevligt, och jag hoppas att vi kan lägga en del tid på att få ihop den där traktorn nu när den är lagad och alla delar kommit. Sovrummet har ju också varit ”vilande” hur länge som helst, så kanske hinner vi lägga lite tid där också. Får se helt enkelt.

img_09001

Kaprifol var lite tjock i ett bakben i går så hon får en lugn helg. Jag tvättade henne med hibiskrubb ifall att det var nåt osynligt sår som påverkade och så gick jag en promenad med henne. Svullnaden var nästan helt borta efter promenaden, men det fanns lite lite kvar på insidan samt att hon var lite, lite varm. Ogilla helt klart, men avvaktar ett par dagar och ser hur det utvecklas.

Zack är snart inne på sin sista vecka hos oss, just nu lutar det åt att han flyttar till sin nya ägare den 18:e mars. Han ska såklart hållas igång fram tills dess och nu när snön raskt försvann igår kan han nog bjuda på lite härlig ridning på mjuka grusvägar det närmaste!

Alices största fokus för tillfället är att fälla, hehe. Jag hoppas på sol nån dag i helgen så jag kan stå ute och riva av massa lös päls, det hade varit trevligt!

Men ja, så ser det ut just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.