Tisdagsmorgon

Ny dag igen då! Den ser lite disig ut och det kanske även kommer lite regn senare idag, jag hoppas att det är uppehåll vid halv sex-sex tiden i alla fall för då ska jag dressyra med Kaprifolen! Var evigheter sen sist så får se hur hon känns, men förhoppningsvis hittar vi tillbaka till lite trevliga former.

Igår satte vi upp några lister inne i sovrummet, dock bara på insidan av dörren in till sovrummet samt tre runt fönstret och balkongdörren. Dörren till garderoben ska ju vändas på så de listerna lägger vi åt sidan så länge och vi hade visst missat att måla den/de sista listerna till fönstret. Vet inte riktigt vart de har tagit vägen heller faktiskt, får leta lite någon dag. De lister som kom upp blev bra i alla fall, men just nu känns det som en droppe i havet. Det är så sjukt frustrerande att vi inte kommer någonstans med någonting just nu, och då tänker jag både på traktorn och på sovrummet. Det går såå långsamt!! Nu börjar det ju bli vår också och då finns det så mycket som jag vill ta tag i utomhus, men det är ju bäst att avsluta pågående projekt innan man börjar med nya… Jaja, det blir säkert bra till slut.

IMG_5807

Det var lite för mörkt i sovrummet så jag tog inga fler bilder. Bygglampan står ute hos traktorn och taklampan har vi tagit ner. Visar en annan dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.