Gårdagen

Det blev ju en ganska ruskig dag igår med både regn och en hel del blåst så jag gjorde snabbt så att jag bytte ut tisdagens dressyr mot onsdagens vilodag. Dessa dagar är det himla skönt att kunna gå ut i stallet, klappa lite på hästarna och se att de mår bra och sen, faktiskt, gå in igen. Det var dessutom inte jag som hade mockdag igår så jag tog en helt stall-ledig dag helt enkelt. Idag ska det ju dessutom bli soligt och fint så mycket bättre att dressyra då i stället!

När hela kvällen då blev ledig fortsatte jag med listerna till sovrummet medan Axel bytte olja på sin bil. Jag rotade rätt på de två listbitarna som vi saknade häromdagen och drog ur spik ur dessa samt ur golvlisterna. Nu när rummet har blivit lite större behöver vi ju fler/längre golvlister också, lyckligtvis fanns det ett gäng extra lister ute i verkstan som tidigare ägare sparat så vi behöver inte köpa det. Dessa har vi nu tagit in och gjort rent så ska de sen slipas och målas lite.

IMG_1050

One thought on “Gårdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s