Kasst!

Om det är något som jag och Axel är riktigt dåliga på, så är det att fira! I går hade vi som sagt vår andra bröllopsdag och vi hade ändå planerat att vi skulle grilla och så, men gjorde vi det? NÄ! Haha. När det närmade sig middagstid hade solen försvunnit bakom molnen och det blåste rätt bra och vi tittade på varandra och liksom ”är du speciellt hungrig?” ”Nä.” ”Nej inte jag heller”. Så vi kokade några ägg och åt äggmackor i stället, haha. Jaja, vi är nog desto bättre på att lyxa till det lite på en vanlig dag, så vi hittar nog på något en annan dag i stället.

img_64363

I övrigt var det en ganska lugn dag, Zack fick nya skor och Susanna var förbi och vi hjälptes åt att gå igenom hennes grejer inför Zacks flytt. En del åker med Zack, såklart, en del tog hon med hem och en del ska säljas.

 

 

3 thoughts on “Kasst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.